Rating: 3.4285714285714 sterren
7 stemmen

 

Alle cartoons op deze pagina zijn vrij van ©   Iedereen mag ze vrij gebruiken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Op dit linken overzicht kunt U heel veel berichten lezen van de alternatieve media en zo Uw horizon enorm verbreden http://alternatiefnieuws.eu/

Veel van de berichten die U vind  in het enorme aanbod van 'Alternatief nieuws'  zal u niet vinden bij de MSM (Main Stream Media) die liever niet hebben dat U al te slim wordt.

Mijn cartoons worden ook op dit blog gepubliceerd:

https://blikopnosjournaal.blogspot.com/

 

Hier een link die de achtergronden van de vaccin industrie bloot legt:

https://www.moonofshanghai.com/search/label/NEDERLANDS

 

Onderstaande link bevat een enorm arsenaal aan allerhande info wat onze planeet betreft.

http://www.nieuwskanaal.com/

 

 

--------------------------------------------------------------CARTOONS----------------------------------------------------------------------------------------------

Men komt er steeds meer achter dat corona niet erger is dan een gewone griep. Nog steeds minder doden dan bij de griepepidemie van 2017/'18.

De spuitjes verkopen is het doel.  Gates heeft (gelukkig?) nog steeds geen vaccin tegen de gevolgen van de enorme crisis die hij mede veroorzaakt heeft.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als ze mij toch zouden verplichten om een mondmasker te dragen zal het er zo uitzien.

Maar ik zie dit niet echt gebeuren.

Het corona virus slaat keihard toe op kwetsbare plaatsen.

In deze video legt Gates haarfijn uit dat vaccins dodelijk kunnen zijn en dat de jaarlijkse griepspuit voor ouderen NIET werkt.

https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/Gates-700000-Dead.mp4?_=1

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De oplossing voor het "1,5m." probleem als mensen toch mekaar een hand willen geven.

Voor de dames is een stok  met lippen erop, in geval men kusjes wil geven.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sommige complotters zijn er van overtuigd dat we op aarde overheerst worden door aliens zoals de Grey en de Reptilians die de mensheid willen onderdrukken.

De uiteindelijke gevolgen van langdurig gevangenschap in gouden kooitjes kan wel nadelige gevolgen hebben voor ons allen, behalve de banken, die zijn (weer) gered.

Rutte:  de enige echte Leider!  (kuch kuch)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ondanks corona gaan de  grootscheepse oefeningen van de NAVO tegen Rusland gewoon door. Ze hebben zelfs toestemming van de Amerikaanse regering om kernwapens in te zetten als ze DENKEN aangevallen te worden door de Russen.

Protesteer mee TEGEN deze totaal nutteloze en zelfs levensgevaarlijke vorm van agressie.

Ook dit cartoon is een oproep aan iedereen die tegen kernwapens is, om te gebruiken en mee te protesteren tegen die waanzin.

Op  het blog "Blik op NOS Journaal" zwaaide bovenstaand figuur (Een boer uit Brabant) een poosje de scepter en hij maakte er  een uitgesproken anti jood blog van. Nu valt hij mij ook nog eens persoonlijk aan omdat ik voor mijn dementerende medemens een workshop schilderen gehouden heb (zie de workshop pagina) en als beloning krijgt hij dit cartoon cadeau waarin hij zelf met zijn bull shit aan de slag kan gaan want hij stelde dat iedere boer wel met demente mensen kan schilderen.

Onderstaand cartoon is zonder tekst, die mag je er zelf inzetten (afb opslaan en bewerken in b.v. paint)

Wat de Amerikanen ook uitvreten: van spionage , valse vlaggen organiseren, regime wisselingen in - tig landen, tot de ergste oorlogsmisdaden toe, ze zullen altijd de hand boven het hoofd gehouden krijgen van hun trouwe bondgenoot( slaaf) Nederland via de staats propaganda zender NPO.

                                                                                                                      Actueel: is het 5G netwerk gevaarlijk?

Er zijn hele discussies gaande of vaccins wel veilig zouden zijn en aangezien Big Pharma niet helder wil uitleggen wat er allemaal in die vaccins zit ga ik er van uit dat dat er zo uitziet.

Schijnheilige Rutte schenkt wel Toyota Jeeps (met belastinggeld) aan de zogenaamde gematigde rebellen in Syrië, maar dan blijkt dat die net zo erg of nog erger (Witte helmen) zijn dan I.S.

Als dan het bericht naar buiten komt dat I.S. over deze jeeps beschikt doet Rutte of zijn neus bloed.

Het rode vest staat voor onnodig bloedvergieten door al die regime changes die Amerika over de hele wereld doorvoert en complete landen in geweldzones, extreme armoede en diepe ellende achterlaat terwijl de multicriminationals gaan lopen met de belangrijkste grondstoffen.
De gele veiligheidshelm staat voor jouw persoonlijke veiligheid waarbij je voor alle zekerheid ook een gelaatscherm kunt opzetten. (tegen bijvoorbeeld traangas of rubberkogels).
De staat met hun geweld(ad)ige politie deinst er niet voor terug om zwaar geweld te gebruiken tegen de eigen burgers die het zat zijn uitgemolken te worden door hun eigen regering, die er enkel is voor een kleine elite.

May zit op een zinkend schip.

The next exit is nexit after brexit

Promotie cartoon tot het dragen van de boerka

-------------------------------------------------------------------------------

W.K. in Rusland

Als  mensen beginnen in te zien wat de waarde van het journaal is dan in dit de enige oplossing wat je met je tv kunt doen.

De doofpot over de waarheid van het neerhalen van MH17 moet potdicht blijven ter bescherming van de echte dader, die hier exclusief is afgebeeld .  Het maanden later gevonden "bewijs"  van een stukje buk raket  is wel doorslaggevend.

Diegene die hier critische vragen over durft te stellen word de huid vol gescholden als zijnde "complotter"

Marcel Gelauff van de NOS die denkt altijd de waarheid te spreken.

Zijlstra laat zich op liegen betrappen in een Rusland affaire

-----------------------------------------------------------------------------------------

De Russen kunnen met hun apparatuur zelfs vliegdekschepen op afstand besturen.

Officiële opening van de Krim brug.

Dit is de manier hoe vrouwen zich naar de top kunnen werken.

Naar aanleiding van de 'me too'  beweging.

Nu wordt enkel gekeken naar wat mannen fout doen  maar er wordt nooit gekeken wat vrouwen allemaal doen om hogerop te raken.

Misschien onbewust, maar door hun leugens sturen de trollen wel af op oorlog

Of is dat hun doel?

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Laat je niet de mond snoeren!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Putin versus Kasparoff : Putin speelt zijn kaarten beter uit dan Kasparoff zijn stukken.

Venezuela kan ondertussen ook aan het lijstje worden toegevoegd van landen die Amerika wil onderwerpen.

Teeven op de bus

JE SUIS MILA   Franse  lesbische tiener wordt met de dood  bedreigd door haat zaaiende moslims waar in  hun  geloof of beter ideologie de  vrouw een 2e rang burger is. Vandaar ook de hoofddoek in de kleuren van de Franse vlag. Voor de liefhebber: zoek die 2 soera's maar op.

 

De toekomst van de EU.

Nog nooit heeft een volk met een geboortegroei van minder dan 1,9 kinderen per vrouw op den duur kunnen overleven. Bij een geboortegroei van 1,3 kinderen per vrouw zijn 80 tot 100 jaar nodig om weer tot het oorspronkelijke aantal mensen te komen. Dat lukt echter niet omdat door de kleinere bevolking ook de economische mogelijkheden drastisch afnemen.

Bijvoorbeeld: Als twee paren ieder één kind hebben dan zijn er half zoveel kinderen als ouders. Als die kinderen ook weer elk één kind hebben, zijn er vier keer zoveel grootouders als kleinkinderen. Niet alleen neemt zo de bevolking héél snel af, de zorg voor de oudere generatie moet door een steeds kleiner deel van de jonge bevolking worden gedragen. Dat gaat niet lukken en zal tot grote spanningen leiden.

Geboortegroei in West Europa
Laten wij nu eens kijken naar de meest recente cijfers over het aantal kinderen per vrouw in West Europa.
Frankrijk 2
Ierland 2
Zweden 1,9
Verenigd Koninkrijk 1,8
Noorwegen 1,8
Finland 1,8
België 1,8
Denemarken 1,7
Nederland 1,7
Zwitserland 1,5
Oostenrijk 1,4
Duitsland 1,4
Italië 1,4
Spanje 1,3
Griekenland 1,3
Portugal 1,2

Niet één land haalt het vereiste aantal van 2,1 kinderen per vrouw. Het gemiddelde in West Europa ligt bij 1,5.

Ter vergelijking de groei door geboorte in enkele islamitische landen!
Niger 7,6
Somalië 6,5
Mali 6,2
Gambia 5,7
Senegal 5,1
Afghanistan 4,8
Irak 4,6
West Bank en Gaza 4,2
Pakistan 3,6
Jordanië 3,4
Egypte 3,3

De gemiddelde groei door geboorte in Arabische landen is 3,4 kinderen per vrouw!

MAAR, de bevolking van Europa neemt niet af
De bevolking in Europa zou dus ieder jaar kleiner moeten worden, maar dat is niet het geval.
Waarom niet?
Door immigratie!
En wie komen hier naar toe?
Voornamelijk moslims!
En als zij eenmaal hier zijn vermenigvuldigen zij zich veel sneller dan alle Europeanen. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te beseffen dat de balans heel snel zal doorslaan naar een andere kant.

Weet u wat Muammar al-Gaddafi, de voormalige dictator van Libië jaren geleden hierover zei? Allah zal de Islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd. We hebben geen terroristen nodig, geen menselijke bommen. De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken.

De ogen openen
Wij moeten onze ogen openen voor deze realiteit. Hier enkele voorbeelden.

Europa
Volgens het onafhankelijke, internationale Pew Research Center waren er in 1990: 29,6 miljoen moslims in Europa. In 2014 waren dat er 44,1 miljoen. De verwachting is dat dit aantal binnen 15 jaar gegroeid zal zijn naar 60 miljoen. Dat is een verdubbeling in nog geen halve eeuw. De volgende cijfers tonen de prognoses m.b.t. het aantal moslims in procenten van het aantal inwoners over 13 jaar (2030): België 10,2%, Duitsland, 7,1%, Frankrijk 10,3%, Nederland 7,8%, Oostenrijk 9,3%, Verenigd Koninkrijk 8,2%, Zweden 9,9%, Zwitserland 8,1%. Men gaat ervan uit dat in 2030: 8,6% van de West Europese bevolking moslim zal zijn.

Frankrijk
In Zuid-Frankrijk is 30% van alle kinderen onder 20 moslim. In de grotere steden is dat zelfs 45%. Bij deze groei is Frankrijk binnen 40 jaar een islamitisch land.

Engeland
In Engeland is de moslimbevolking de laatste 30 jaar gegroeid van 82.000 naar 3.500.000. Een veertig-voudige toename. Er zijn méér dan 1.500 moskeeën, vele daarvan vroegere kerken. De meest gebruikte naam voor pasgeboren jongetjes in het Verenigd Koninkrijk was in 2016 Mohammed.

Nederland
Volgens het PEW Research Centre zal het aantal moslims in Nederland groeien van 1 miljoen in 2010 (6% van de bevolking) tot 1,6 miljoen in 2050 (9,4% van de bevolking). In dezelfde periode zal het aantal christenen in Nederland afnemen van 8,4 miljoen (50,6%) in 2010 tot 6,75 miljoen van de bevolking (39,6%) in 2050. Als die trend zich zo doorzet zal Nederland binnen niet al te lange tijd een islamitisch land zijn.

Bron : Leo Habets via ‘stop de bankiers’