Alle cartoons op deze pagina zijn vrij van ©   Iedereen mag ze vrij gebruiken.

Het rode vest staat voor onnodig bloedvergieten door al die regime changes die Amerika over de hele wereld doorvoert en complete landen in geweldzones, extreme armoede en diepe ellende achterlaat terwijl de multicriminationals gaan lopen met de belangrijkste grondstoffen.
De gele veiligheidshelm staat voor jouw persoonlijke veiligheid waarbij je voor alle zekerheid ook een gelaatscherm kunt opzetten. (tegen bijvoorbeeld traangas of rubberkogels).
De staat met hun geweld(ad)ige politie deinst er niet voor terug om zwaar geweld te gebruiken tegen de eigen burgers die het zat zijn uitgemolken te worden door hun eigen regering, die er enkel is voor een kleine elite.

Als  mensen beginnen in te zien wat de waarde van het journaal is dan in dit de enige oplossing wat je met je tv kunt doen.

De doofpot over de waarheid van het neerhalen van MH17 moet potdicht blijven ter bescherming van de echte dader, die hier exclusief is afgebeeld .  Het maanden later gevonden ' bewijs'  van een stukje buk raket  is wel doorslaggevend.

Marcel Gelauff van de NOS die denkt altijd de waarheid te spreken.

Zijlstra laat zich op liegen betrappen in een Rusland affaire

De Russen kunnen met hun apparatuur zelfs vliegdekschepen op afstand besturen.

Dit is de manier hoe vrouwen zich naar de top kunnen werken.

Naar aanleiding van de 'me too'  beweging.

Nu wordt enkel gekeken naar wat mannen fout doen  maar er wordt nooit gekeken wat vrouwen allemaal doen om hogerop te raken.

Cruelman 1974, de vaste trol op het blog van Blik op Nos journaal

Dat er corrupte politici zijn in Nederland mag je niet hardop zeggen.

Misschien onbewust, maar door hun gelieg sturen de trollen wel af op oorlog

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Laat je niet de mond snoeren!

Teeven op de bus